Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.09.2011.

21:32

Partizan - Rad, bez navijača?

Posle utakmcie prvog kola Jelen Super lige Srbije u kojoj je Partizan sa ubedljivih 5:0 pobedio Novi Pazar ova dva tima sastala su se i u Lav kupu Srbije.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Ponovo je Partizan ubedljivo slavio, ali su kao i na prvoj utakmici navijači i jednog i drugog kluba skandirali uvredljive pesme a nacionalnoj osnovi.

Posle utakmice u prvenstvu oba klubu su novčano kažnjena sa po 300 hiljada dinara i uslovno zabranom odigravanja dva meča bez prisustva publike ukoliko u narednih godinu dana navijači ponove isti ili sličan prekršaj.

Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije Slobodan Pajović nije želeo da komentariše događaje na utakmicama Kupa Srbije, zato što čeka da mu stignu službeni izveštaji sa svih mečeva.

"Vidim po tekstovima iz medija da je bilo burno na nekim stadionima, ali ne bih ništa komentarisao dok mi ne stignu službeni izveštaji. Za petak je zakazana sednica Disciplinske komisije tim povodom, pa ćemo onda moći da pričamo", rekao je Pajović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve