Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.09.2011.

09:45

Neredi navijača i u Novom Pazaru

Meč Novog Pazara i Partizana u Kupu Srbije dva puta je prekidan zbog tuče navijača, ali su se veći neredi dogodili posle utakmice.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

U tom duelu, crno-beli su slavili sa 3:0 i lako došli do plasmana u osminu finala.

Posle utakmice, navijači domaćih želeli su da se obračunaju sa grupom od 300 grobara, a s obzirom na to da ih je policija dobro obezbedila nastala je opšta tuča simpatizera Novog Pazara i organa reda.

Incidenti su se raširili po gradu, policija je uspešno odradila posao, ali su ceh zbog tih incidenata platili igrači Partizana.

Oni su napustili stadion u Novom Pazaru dva sata po završetku meča kad su organi reda rasčistili ulice grada. Na stadionu su fanovi Novog Pazara isticali brojne transparente, tursku čak i albansku zastavu.

Inače, hitna služba novopazarskog Zdravstvenog centra je pružila prvu pomoć, kako „Sport“ saznaje, četvorici redara. Oni su posle ukazane pomoći upućeni na dalje lečenje kod dežurnih hirurga. Jedan od četvorice redara je pogođen u desnu stranu nosa, a povređeni je naveo da je pogođen gumenim metkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve