Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.08.2011.

21:28

Hargrivs potpisao za Siti

Oven Hargrivs postao je drugi fudbaler koji je u poslednjih nekoliko sezona dres Mančester junajteda zamenio dresom gradskog rivala Sitija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

30-godišnji Englez prošao je medicinske preglede u mančesterskoj bolnici i potpisao je jednogodišnji ugovor sa 'građanima'.

Mančester junajted otpustio je veznog igrača na kraju prethodne sezone pošto je godinama unazad više bio povređen nego što je igrao za “crvene đavole”.

Ranije ovoga leta Hargrivs je na “Ju tjubu” prikazao seriju snimaka kako bi potvrdio da je zdrav i spreman da igra, a bio je povezivan sa prelaskom u Vest Bromvič Albion.

Iako je ova vest 'podigla obrve' nekolicini Sitijevih fanova, defanzivac Džoleon Leskot podržao je upravu i pre nego što je ugovor potpisan.

“Igrao sam sa Ovenom u reprezentaciji i on je veliki profesionalac. Ljudi se pitaju da li ovo predstavlja kockanje za klub, ali klub zna šta radi. Oven zna šta on radi. On je i dalje odličan igrač. Nije igrao mnogo koliko je hteo poslednjih nekoliko sezona, ali medicinski tim koji imamo je odličan. Ako mi ne možemo da ga spremimo, ne može niko. Siguran sam da neće mnogo proći pre nego što ponovo bude onaj najbolji. On će biti igrač koji ima šta da dokaže posle povreda”, rekao je Leskot.

I

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu