Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.08.2011.

21:55

Đorđević: "Izbacivaćemo iz lige"

Potpredsednik FSS Dragan Đorđević rekao je za Večernje novosti da će klubovi koji ne ispune uslove do 1. oktobra bićti izbačeni iz lige

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Ako bismo gledali sve potrebne uslove, gotovo nijedan klub se ne bi licencirao za prvenstvo", kaže predsednik Komisije za licenciranje FSS i potpredsednik FSS Dragan Đorđević.

Uz objektivne okolnosti velike krize, nemaštine, vlasništva nad stadionima, postoji i nemar, nezainteresovanost klubova da reše neke probleme.

Najveći su traženje upotrebnih dozvola za objekte, finansijska dugovanja, škola fudbala.

"Zato smo i dali svim klubovima privremene licence do 1. oktobra, a sebi zadatak da od subote obilazimo sve superligaše i uz edukaciju im pomognemo da reše osnovne probleme do 1. oktobra", kaže Đorđević.

A ako se to ne dogodi do prvog oktobra...

"Izbacićemo klubove, mada uočeni problemi nisu toliko veliki da ih klubovi ne mogu rešiti".

Nijedan od spornih stadiona nije završen iako je bilo obećano?

"Tačno, Novi Pazar će Rad u 2. kolu dočekati u Ivanjici, BSK će igrati neko vreme na Karaburmi, dok će Komisija u subotu otići u Užice kako bi utvrdila može li Sloboda da dočeka Partizan u 2. kolu na novom stadionu u Užicu. Problema ima, ne krijemo, ali pokušavamo da budemo realni, jer shvatamo sve nedaće" - kaže Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve