Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.06.2011.

07:46

Brazilac Eduardo Pašeko Partizanov!

Brazilski napadač Eduardo Pašeko, najbolji igrač Sao Kaetana, potpisao je ugovor sa Partizanom na četiri godine, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igrač koji je pominjan i kao moguće pojačanje Crvene zvezde trebalo bi da se sledećih dana pridruži fudbalerima prvaka Srbije na pripremama u Sloveniji.

Partizan se dogovorio sa Sao Kaetanom o obeštećenju klubu a sa zastupnicima igrača o njegovim uslovima i tako dobio osmog novog igrača u prelaznom roku.

Eduardo nije u utorak uveče odigrao oproštajni meč u dresu Sao Kaetana jer je utakmica tog kluba sa Duke de Kaksijašom odložena zbog pogibije jednog od potpredsednika kluba.

Eduardo Fereira Abdo Pašeko rođen je 22. marta 1987. godine, igrao je za Atletiko Mineiro, turski Gaciantep, Atletiko Paranaense, Sport Resife i Sao Kaetano. Za Sao Kaetano je od početka 2010. godine odigrao 55 utakmica i postigao 39 golova.

Proslavio se utakmicom prvenstva Paulista sa Sao Benardom u aprilu ove godine kada je postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve