Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.06.2011.

00:20

Čelsi za Modrića nudi i Drogbu?

Iako je menadžer Totenhema Hari Rednap nedavno izjavio da Luka Modrić nema cenu i dalje na „Vajt Hart Lejn“ stižu ponude.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rednap je dobio uvervanja i od uprave kluba i predsednika Dejvida Levija da će Modrić ostati u Sparsima, ali je Čelsi pored novca ponudio i Drogbu.

Čelsi Modriću nudi i platu od čak 130.000 funti nedeljno, a Totenhemu 35 miliona evra i Didijea Derogbu, ali transfer u Čelsi teško da će biti realizovan pre nego što londondski „plavci“ dobiju novog menadžera posle otpuštanja Karla Ančelotija.

Totenhem na poziciji napadača ima Pitera Krauča, Romana Pavljučenka i Džermejna Defoa, a neizvesno je da li bi reprezentativac Obale Slonavače pristao da pređe u klub koji ne igra u Ligi šampiona.

Luka Modrić je rođen u Zadru 9. septembra 1985. godine u Totenhem je došao iz zagrbačko Dinama 2008. godine. Kao igrač Dinama, dve polusezone je odigrao u Zrinjskom iz Mostara i Interu iz Zaprešića.

Za reprezentaciju Hrvatske je na 44 utakmice postigao sedam golova, a prošao je i sve reprezentativne selekcije svoje zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu