Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.06.2011.

22:08

Dijara: "Znam šta očekuju Grobari"

Napadač Partizana Lamin Dijara smatra da aktuelni šampion Srbije ima kvalitetnu ekipu, sposobnu da naredne sezone odbrani "duplu krunu".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Partizan je veliki klub, a ja sam svestan da navijači od mene očekuju golove. Nisam još potpuno spreman, ali ću sve učiniti da se radom nametnem treneru Aleksandru Stanojeviću", izjavio je senegalski internacionalac, koji se u Partizan vratio sa pozajmice iz Al-Šababa.

Dijara je prilikom promocije novog dresa Partizana na platou ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta istakao da se raduje povratku u Beograd.

"Sviđa mi se novi klupski dres i veselim se povratku među drugove. Ipak, okupiran sam onim što me očekuje, jer predstoje naporne pripreme. Kroz otprilike mesec dana videćemo u kakvoj sam formi i kako će izgledati moj novi susret sa vernim navijačima", rekao je Dijara, koji se u ponedeljak priključio ekipi u Sportskom centru "Zemunelo" a utorak odradio prvi trening.

Trener Stanojević je na početku priprema za novu sezonu okupio 24 igrača, dok će se fudbaleri koji su imali reprezentativne obaveze (Miljković, Kamara, Petrović i Savić) priključiti ekipi 19. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu