Nova vest
Fudbal

Petak, 10.06.2011.

11:18

Zvezda dobila ženski fudbalski tim

FK Crvena zvezda će od naredne sezone imati i ženski seniorski tim na osnovu sporazuma sa ženskim fudbalskim klubom LASK iz Lazarevca koji je preuzela.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Preuzimanjem kluba Zvezda je dobila mesto u prvoj ženskoj ligi, a ugovor će zvanično biti potpisan u četvrtak kada će javnosti biti predstavljen ženski seniorski tim.

U Crvenoj zvezdi se osniva Komisija za ženski fudbal a kordinator ženskih selekcija i istovremeno trener ženskog seniorskog tima će biti dosadašnji trener LASK-a i bivši sudija Darko Stojanović.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski potvrdio je ovu vest i objasnio razloge zbog kojih se naš najtrofejniji klub odlučio na formiranje ženske sekcije.

Crvena zvezda prati sve trendove u modernom fudbalu. FIFA mnogo ulaže u promociju ženskog fudbala, najveći evropski klubovi osnivaju ženske sekcije što će za par godina biti obaveza pa Crvena zvezda, kao bivši evropski i svetski prvak, želi da da svoj doprinos. Naše devojke će svoje utakmice igrati na Marakani pre utakmica muškog tima. Od jeseni ćemo formirati žensku sekciju u omladinskoj školi, tako da će devojčice moći ne samo da navijaju već i da igraju za Crvenu zvezdu”, rekao je Nikolovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu