Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.06.2011.

14:21

Stanojević u Partizanu do 2013.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa klubom do 2013. godine, dok je Mladen Krstajić promovisan u sportskog direktora.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Krstajić je još pre dva dana prihvatio mesto sportskog direktora kluba, a njegov uslov je bio da Stanojević ostane trener.

Potpisivanjem ugovora sa Partizanom na još dve godine rešeno je i to pitanje. Finansijski detalji nisu objavljeni.

Stanojević je ekipu preuzeo prošlog proleća i od tada je Partizan osvojio dve titule šampona države i jedan nacionalni Kup, a igrao je i Ligu šampiona. U svom prvom obraćanju strateg crno-belih je kratko izneo svoj stav.

Uvek sam bio i biću skroman i ciljeve Partizana postavljati iznad svega. Partizan me je napravio i ja sam njegov vojnik. Kao takav, ne postavljam uslove niti ucenjujem. Znam gde mi je mesto“, rekao je Stanojević.

Đurić je na predstavljanju Krstajića, kao novog sportskog direktora Partizana rekao:

Suvišno je trošiti reči o Mladenu, igrač i čovek za primer, koga bi poželeo svaki klub u Evropi. Neka u fotelji bude podjednako uspešan kao i na terenu“.

Krstajić je posle predstavljanja rekao da je najvažnije da u Partizanu ostane dobra atmosfera, koja ga je krasila prethodnih godina.

Želim da demantujem sve priče koje su kolale prethodnih dana u vezi mog postavljenja na mesto sportskog direktora, da je bilo ucena, kako sa moje strane, tako i sa strane Stanojevića. Ja nisam postavljao nikakve uslove kada sam dolazio u Partizan ni prvi put kao klinac iz Kikinde, a ni drugi put, kada sam došao u klub sa 35 godina. Bila mi je samo želja, kao uostalom i predsedniku kluba i Upravnom odboru, da Stanojević ostane i dalje naš trener shodno svemu onome što je napravio za klub u protekloj godini. Najvažnije za klub je da u njemu bude stabilna situacija i dobra atmosfera, a pokazatelj toga su i svi trofeji koje smo osvojili u proteklom periodu“.

Drago mi je što preuzimam funkciju sportskog direktora i zahvaljujem se predsedniku Đuriću i Upravnom odboru na poverenju koje su mi ukazali. Ne bojim se posla, iako je ovo mesto veoma zahtevno i od mene će se tražiti velika odgovornost i posvećenost. Spreman sam za sve izazove, a sve za dobrobit Partizana“, rekao je Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu