Nova vest
Fudbal

Petak, 27.05.2011.

00:46

Ture suspendovan na šest meseci

Fudbaler Mančester Sitija Kolo Ture suspendovan je na šest meseci jer je pao na doping testu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ture je bio pozitivan na testu 2. marta ove godine i od tog trenutka kazna je stupila na snagu što znači da će propustiti početak naredne sezone.

„Ovo je težak period i tužan sam jer sam propustio pobedu ekipe koja nam je obezbedila mesto u Ligi šampiona“, rekao je Ture.

Fudbaler Sitija vratiće se na teren 2. septembra, ali će sledeće dve godine biti pod stalnim nadzorom antidoping komisije.

Menadžer Arsenala Arsen Venger, koji je reprezentativca Obale Slonovače doveo u Englesku, izjavio je da je fudbaler uzimao proizvode za mršavljenje svoje supruge.

“On ima problema sa težinom i želeo je na taj način da to reši. Veoma je dobar momak koji živi zdravim životom i mislim da je u pitanju greška”, rekao je Francuz.

Izricanjem kazne završava se izuzetno loša sezona 30-godišnjeg odbrambenog fudbalera koja je počela oduzimanjem kapitenske trake 18. avgusta, a osim toga u januaru se potukao sa saigračem Emanuelom Adebajorom na treningu. Ture ima potpisan ugovor sa Sitijem do leta 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve