Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2011.

19:31

Stanojević plaća 100 hiljada RSD

Disciplinski organi fudbalske Zajednice Superligaša Srbije kaznili su trenera Partizana Aleksandra Stanojevića zbog nesportskog ponašanja na 140. derbiju

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener lidera Jelen Superlige kažnjen je sa 100.000 dinara zbog ponašanja na meču 23. aprila koji je Partizan dobio sa 1:0 golom Princa Tejga.

Posle utakmice strateg "crno-belih" je, zajedno sa igračima, slavio u svlačionici pevajući i uvredljivu pesmu na račun "večitog" rivala.

"Zamenik disciplinskog sudije Nenad Vuković izrekao je Stanojeviću novčanu kaznu od 100.000 dinara. Kazna se odnosi na nesportsko ponašanje za vreme meča, kao i na ponašanje u svlačionici posle utakmice", rekao je agenciji Beta komesar za takmičenje Zajednice Branislav Delić.

Komesar Delić naveo je i da su Partizan i Crvena zvezda kažnjeni sa po 300.000 dinara zbog utrčavanja navijača na teren i upotrebe pirotehničkih sredstava u prethodnim prvenstvenim utakmicama.

Do kraja superligaškog takmičenja ostalo je još pet kola, a vodeći Partizan ima tri boda više od Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu