Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.04.2011.

22:04

Baloteliju 27 saobraćajnih kazni

Napadač Mančester sitija ne mari mnogo za poštovanje pravila na terenu i van njega, pa je čak 27 puta imao problema sa saobraćajnom policijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Problematični italijanski napadač je do sada platio 10.000 funti kazni zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

"Mario će sesti u automobil kako bi otišao do restorana udaljenog tek nekoliko ulica. Potom će kola ostaviti nepropisno parkirana. Nedavno mu se auto pokvario, a on ga je samo ostavio. 27 puta smo išli po njega", tvrdi neimenovani izvor iz kluba za “The Sun”.

"Onaj ko mu čisti automobil iz pretinca ispred suvozačkog mesta vadi smo kazne kada ga otvori. Marija nije briga, za njega su te kazne kap u moru. Kada ga je zaustavila policija, imao je 25.000 funti na suvozačkom mestu. Upitali su ga zbog čega nosi toliki novac, a on im je odgovori zato jer može. Ne poštuje autoritet", tvrdi izvor.

Ozloglašeni fudbaler klubu je već platio 300.000 funti zbog raznih kazni, poslednji pot zbog gađanja juniorskog tima strelicama za pikado. Baloteli je za Siti nastupio na 24 meča, dobio 11 žutih i dva crvena kartona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu