Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2011.

23:41

BL: Borusija prvak već u nedelju?

Posle 31. kola Bundeslige koje je na programu ovog vikenda možda će biti poznat prvak Nemačke za sezonu 2010/11.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bajer u Leverkuzenu dočekuje Hofenhajm i samo pobeda ga ostavlja teoretski u trci za titulu ukoliko Borusija iz Dortmunda pobedi svog imenjaka iz Menhengladbaha.

"Milioneri" imaju osam bodova više od drugoplasiranih "farmaceuta" posle 30 odigranih mečeva.

Bajern gostuje Ajntarhtu i očekuje se veoma zanimljiv meč, jer se tim iz Frankfurta bori za opstanak, dok će Bavarci ukoliko ne trijumfuju ostati na četvrtom mestu sa bodovnim zaostatkom u odnosu na Hanover koji je u premijernom meču 31. kola pobedio Frajburg

Šalke u Gelzenkirhenu dočekuje Kajzerslautern, ali za očekivati je da će ekipa Ralfa Ragnika mislima već biti u polufinalnom meču Lige šampiona sa Mančester junajtedom.

St.Pauli u Hamburgu dočekuje Verder koji iako 11. na tabeli još nije obezbedio osptanak, dok je klub sa severa Nemačke u zoni ispadnja četiri boda “daleko” od 15. mesta. Derbi meč je na progrramu u Štutgartu. Ekipa Zdravka Kuzmanovića dočekuje Hamburg, “švabe” se i dalje bore za opstanak, dok Hamburg “juri mesto koje vode u Ligu Evrope.

Šampion Nemačke iz 2008. godine Volfzburg mora da pobedi Keln ako želi da i sledeće sezone iga sa njaboljim timovima u svojoj zemlji. U poslednjem meču kola Nirnber dočekuje Majnc. Obe ekipe su cele sezone igrale iznad očekivanja, pa će rezultat ovog duela možda odlučiti ko će igrati u Ligi Evrope sledeće sezone.

31. kolo Bundeslige, subota:
Bajer Leverkuzen – Hofenhajm (15.30h)
Ajntarht – Bajern
Šalke – Kajzerslautern
St.Pauli – Verder
Štutgart – Hamburg
Borusija Menhengladbah – Borusija Dortmund
(18.30h)
nedelja:
Volfzburg – Keln (15.30h)
Nirnberg – Majnc (17.30h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu