Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.04.2011.

22:08

Vidić: “Siti je opterećen”

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić izjavio je da je gradski rival njegovog kluba Siti opterećen trofejima, jer ih nije osvojio već 35 godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Taj komentar Vidića dolazi pred okršaj Junajteda i Sitija na londonskom “Vembliju” u polufinalu FA kupa u subotu.

“Mančester Siti je opterećen osvajanjem trofeja. Pošto su potrošili mnogo novca, žele da osvoje svoj prvi trofej”, rekao je Vidić.

U proteklih nekoliko godina mi smo imali mnogo uspeha. Bili smo u četvrtfinalu, polufinalu, i dva puta u finalu Lige šampiona. Igramo na najvišem nivou. Svaki tim želi da pruži odličnu igru protiv nas. Ali, mi ćemo biti spremni”, naglasio je Vidić.

Siti će na “Vembliju” biti oslabljen neigranjem kapitena Karlosa Teveza, koga će zameniti Edin Džeko ili Mario Baloteli, ali srpski reprezentativac ističe da to neće ništa promeniti u pristupu Junajteda.

Nije nikakva prednost za nas što Siti neće moći da računa na Teveza. Oni imaju dovoljno kvalitetnih igrača, a mi nikada ne potcenjujemo igrače timova protiv kojih igramo”, rekao je Vidić.

Pored toga što je i dalje u konkurenciji za trofeje u FA kupu i Ligi šampiona, Junajted drži i čelo tabele Premijer lige, a Vidić naglašava da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da ostvare što bolji plasman u sva tri takmičenja.

Ne želimo da budemo arogantni ili da mislimo da smo posebni. Samo pokušavamo da damo sve od sebe. Znamo da nam predstoji teška utakmica sa Mančester Sitijem, ali u timu imamo igrače koji još uvek nisu osvojili FA kup, a među njima sam i ja, i želimo to sada da učinimo”, rekao je srpski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu