Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.03.2011.

18:08

JSL: "Lale" uverene u pobedu

Vojvodina je drugi deo sezone otvorila pobedom u Jagodini (2:1), a u sredu na “Karađorđu“ dočekuje BSK iz Borče.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Novosađani iza sebe imaju seriju od šest mečeva bez poraza, “dišu za vrat“ Crvenoj zvezdi, a njihov rival želi bodove za “sigurnu zonu“.

Ova dva tima su do sada imala tri duela, sva tri su pripala Vojvodini uz gol razliku 8:0. BSK je u subotu remizirao sa Spartakom bez golova na očajnom terenu Karaburme.

Trener Vojvodine Zoran Milinković oprezan je pred gostovanje Borčanaca.

“BSK-a ima mnogo remija, što ukazuje na jednu organizovanu i tvrdu ekipu i sa tog aspekta zaslužuju maksimalnu pažnju. S druge strane, zaželeli smo se našeg ambijenta na stadionu Karađorđe. Svesni smo šta nas čeka i sve ćemo učiniti da dođemo do pobede“.

Vezni igrač Slobodan Medojević uveren je u trijumf, ali samo ako njegovi saigrači budu imali maksimalan pristup duelu.

“BSK je jedna neugodna ekipa, ali ukoliko ispunimo dogovore iz prethodna dva-tri dana, pobeda ne bi trebalo da dovodimo u pitanje. Nadam se da će naši navijači doći da nas bodre i pored činjenice da je radni dan i da su nešto nepovoljniji vremenski uslovi“.

Zbog suspenzije Vojvodina ne može da računa na Vladana Pavlovića, u tim se vraća Miroslav Vulićević, a trener Milinković uskoro očekuje i povratak Dejana Karana.

Meč u Novom Sadu između Vojvodine i BSK Borče igra se u sredu od 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu