Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.03.2011.

14:31

Prosinečki: "Odlučiće želja"

Crvena zvezda u sredu 9. marta od 18 časova na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije u drugom kolu prolećnog dela prvenstva.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Premijerni meč u nastavku prvenstva sa Smederevom, Zvezda je dobila sa 1:0, a trener Crvene zvezde Robert Prosinečki, nije bio bio nezadovoljan, ali je želeo da vidi bolju igru.

On očekuje još bolji nastup svojih igrača nego na meču sa Smedervcima. “Imao sam priliku da gledam utakmicu Inđije i Partizana, bio je jako loš teren. Partizan je bio puno bolji, videli smo neke dobre i neke loše stvari".

"Ali, stalno ću pričati o našoj ekipi. Koliko mi budemo dobri, koliko budemo želeli, trkački i kvalitetom, to će odlučiti sutrašnju utakmicu. Danas imamo karantin, pripremićemo se dobro za sutrašnju utakmicu i nadamo se novim bodovima, kao i da će opet doći puno gledalaca, jer to znači igračima. Očekujem da pružimo dobru partiju, da one stvari koje su protiv Smedereva bile dobre zadržimo, a da budemo još ubojitiji u napadu i da stvorimo više šansi”.

Ognjen Koroman očekuje tešku utakmicu, ali veruje u sebe i svoje saigrače.

Šef je rekao dosta toga, očekuje nas stvarno teška utakmica. Inđija se nije pokazala u pravom svetlu protiv Partizana u prošlom kolu, a ni teren im to nije dozvolio. Imaju par dobrih pojedinaca, pre svega bih istakao Davidova, Tanasijevića, Vukobratovića. Sa mladim stručnjakom Jankovićem, sigurno da predstavljaju ozbiljnu ekipu za naše prvenstvo. Mi ćemo se potruditi da odigramo dobro, da zadržimo taj posed lopte, a da u napadu budemo još ubojitiji”, rekao je Koroman.

Prosinečki nije krio ko će od igrača nastupiti na meču sa Smederevom.

Ja sam rekao da ja već znam tim, tako da mi nije problem ni da vama saopštim. Igraće onih 11 igrača koji su igrali i poslednju utakmicu, i onih 18 koji su bili u karantinu za Smederevo, biće i sada za Inđiju. Tošić neće biti na raspolaganju, još ćemo ga sačuvati za utakmicu u Jagodini, i za utakmicu protiv Partizana”, rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu