Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.01.2011.

21:41

Tagoe želja Partizana posle Mfele?

Posle Južnoafrikanca Mfele na meti Partizana je i napadač Hofenhajma, reprezentativac Gane Prins Tagoe, svojevremeno želja Zvezde.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

S obzirom da Mfelin Mamelodi Sandauns, i pored želje igrača, ne dozvoljava da pređe u redove srpskog šampiona, “crno-beli” razmatraju druge opcije.

Jedna od alternativa, prema pisanju “Večernjih novosti”, je i napadač iz Gane Prins Tagoe. Fudbaler nemačkog Hofenhajma je pre dve i po godine bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom.

24-godišnji Tagoe tada nije obukao “crveno-beli” dres, da bi se 2009. godine otišao u Bundesligu.

Međutim, do sada je odigrao samo 12 mečeva za Hofenhajm, šest ove sezone. Za reprezentaciju Gane nastupio je na 22 susreta i postigao četiri pogotka. Bio je član selekcije “crnih zvezda” na poslednjem SP u Južnoj Africi.

Eventualni dolazak Prinsa Tagoea, Katlega Mfele ili nekog trećeg, otvorio bi vrata za odlazak Brazilcu Kleu. Ovako, u situaciji u kojoj Partizan nije doveo nijednog novog napadača, šanse da Brazilac ode su minimalne.

Za najboljeg strelac “crno-belih” navodno su zainteresovani ruski Rubin (četiri miliona evra), neimenovani klub iz Kine (četiri), dok je najrealniji prethodnih dana izgledao transfer u Đenou (tri i po miliona), ali uz opciju da Kleo ostane do leta u Humskoj 1.

“Mislim da se sigurno neće ništa desiti narednih nekoliko dana, jer moji menadžeri Žorž Gama i Ranko Stojić nisu u Beogradu, a od njih nemam informaciju da se nešto novo dešava. Tako da na kraju ispada da vi znate isto koliko i ja šta se zbiva po pitanju transfera”, rekao je Kleo.

Što se Brazilca tiče, on je još jednom ponovio da mu nije hitno da u ovom prelaznom roku ode iz Humske.

“Naravno da ne bih imao ništa protiv i da ostanem u Partizanu, pošto od prvog dana ne krijem da mi je super u klubu. Bilo bi lepo da osvojim sa “crno-belima” još jednu titulu”, istakao je Kleo.

Vezista Partizana Radosav Petrović otkrio je šta se krilo iza njegove senzacionalne izjave “Zvao me je Mančester“.

“Zaista mi nije bila namera da se sprdam, da budem podrugljiv. Taj poziv iz Mančestera je bio od NemanjeVidića, između ostalog dotakli smo se i te teme, o kojoj i on čita u engleskim novinama. Rekao mi je samo da ako nešto čuje o tome, da će me obavestiti”, rekao je Petrović.

Dres Partizana u narednom periodu neće više nositi Aleksandar Davidov. Vezista “crno-belih” je već u potrazi za novim klubom.

“Trener Stanojević mi je rekao da ne računa na mene. Ne interesuju me pozajmice po domaćim klubovima, tražim novu sredinu preko granice”, rekao je Davidov, za kojeg i dalje postoji opcija da karijeru nastavi u Južnoj Koreji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve