Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.12.2010.

20:42

Baloteli: “Samo Mesi bolji od mene”

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli proglašen je za najboljeg mladog fudbalera 2010. godine u izboru torinskog lista “Tutosport”.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadač Mančester Sitija bio je presrećan ovom nagradom, a istakao je da je bolji od prijašnjih dobitnika Fabregasa, Runija i Van der Varta.

"Postoji samo jedan bolji od mene, a to je Mesi. Srećan sam u Mančester Sitiju i želim da osvojim Ligu Evropa, ali jednog ću dana zaigrati za Milan", istakao je Baltoteli ponovo istakavši svoju naklonost “rosonerima”.

Baloteli je nagradu koja se zove “Golden Boy” dobio ispred veznog igrača Džeka Vilšira koji je njemu nepoznat.

"Oduševljen sam nagradom. Postoji li iko osim mene ko je trebalo da je osvoji? Pre dve godine sam bio šesti, a prošle godine četvrti, napokon je došao moj red. Ne znam ko je Vilšir, ali sledeći put kada budemo igrali sa Arsenalom dobro ću ga pogledati. Možda mu i pokažem trofej i podsetim ga ko je pobednik", prokomentarisao je samouvereni Baloteli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu