Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.10.2010.

23:12

Kuvajćanin na probi u Partizanu

Reprezentativac Kuvajta Fahad Al Enezi (22) nalazi se na probi u Partizanu gde će u narednih 7-10 dana pokušati da impresionira Aleksandra Stanojevića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Crno-beli” su već počeli potragu za potencijalnim pojačanjima u januaru, a akcent će biti na pozicijama krilnih igrača i napadača.

Prvi je u Zemunelo stigao Al Enezi, član kluba Kazma koji igra na bočnim pozicijama u veznom redu.

“Interesantan je fudbaler, videćemo kako će sve da se završi. Al Enezi će sa nama da bude između sedam i deset dana, a u svakom slučaju stranac koji dolazi da pojača Partizan mora da ima izvanredne kvalitete”, rekao je trener Stanojević.

Po rečima Dušana Milojevića, menadžera koji je Al Enezija preporučio “crno-belima”, Kuvajćanin igra na poziciji spoljnog igrača (desno i levo po potrebi), brz je i stalan je član tamošnje reprezentacije. Al Enezi je najbolji igrač Kazme.

Pored igrača iz Kuvajta, sa “crno-belima” trenira i Zvonimir Vukić, u timu rezervista. On je dobio dozvolu od Stanojevića da radi sa timom dok ne pronađe novi angažman, pošto je posle bankrota ruskog kluba Moskva u potrazi za novom sredinom. Vukić je rekao da ima nekoliko ponuda, ali da nije zadovoljan klubovima i da će do zime razrešiti i tu dilemu.



Među prvotimcima koji su sa trenerom Ilićem radili oporavak, nije bilo Klea, Ilića i Krstajića, kojima je najbolji oporavak pravi “domaćinski“ odmor, jer su odigrali najveći broj mečeva ove sezone, posebno one bitne u Ligi šampiona, te derbij u JSL.

Posle dobrih igara od derbija, raspoloženje u taboru “crno-belih” je vidno popravljeno, pa se u toj dobroj atmosferi obavljaju i pripreme za odlučujući meč koji u sredu očekuje protiv Brage.

Portuglci su u subotu poraženi u ligi od poslednjeg tima na tabeli, ekipe Rio Ave sa 2:0.

Trener Brage Pasijensija ima dosta briga pred put u Beograd, jer pored Brazilca Mošoroa (povredio se u 32’) na listi povređenih su još i Migel Garsija, Kvim, Paulao i Helder Barbosa.

Inače, Pasijensija je protiv Rio Avea izveo sledeći tim: Felipe, Leo Furtanto, Ečijele, Silvio, Mošoro (od 32. Rodrigez), Vandinjo, Moišeš, Luis Agilar (od 60. Slino), Alan, Lima (od 46. Paolo Cezar), Mateus.

Nemanja Tomić je među poslednjima izašao sa treninga i primetno je neraspoloženje kod levog krilnog igrača.

“Verovatno nisam u formi, ali trudim se da i na treninzima i utakmicama uvek pružam maksimum. Možda publika ne vidi šta sve radim u defanzivi, pa od mene očekuju da napravim nešto više u napadu, a slažem se i ja, da trenutno ne pružam dovoljno u napadu, gledano na ono što znam i mogu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve