Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.10.2010.

15:47

Stojković: "Problem za nadležne"

Vladimir Stojković koga su napali huligani,ocenio da su incident izazvali oni kojima nije stalo do reprezentacije i zahvalio svom klubu navijačima zbog podrške.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Drago mi je što je iza mene stao moj klub i navijači Partizana. U ovom trenutku to mi je najvažnije, a sve ostalo nije vredno pomena. Problem su napravili ljudi kojima reprezentacija ne znaci nista", kazao je Stojković za klupski sajt.

Grupa navijača Crvene zvezde, pokušala je pred početak utakmice u Đenovi da se fizički obračuna sa Stojkovićem koji je pre nekoliko godina branio za crveno-bele, a letos potpisao ugovor sa Partizanom.

"Partizan igra Ligu šampiona i ja moram da budem skoncentrisan za predstojeće okršaje, a ovaj problem neka rešavaju nadležne institucije. Još jednom, hvala Partizanu i hvala Grobarima", dodao je Stojković.

Srpski huligani prekinuli su u utorak duel Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pošto su neprestano ubacivali baklje na teren stadiona "Luidji Feraris" u Djenovi.

Prethodno su pravili nerede i u centru Djenove, a do obračuna sa policijom došlo je i posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve