Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.10.2010.

10:55

Đurovski: "Stojke, gde ćeš?"

Veliki derbi u Novom Sadu pored pobede Vojvodine, crvenih kartona i loše igre Partizana, obeležilo i "peckanje" Stojkovića i Marija Đurovskog prilikom penala...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Vojvodine potpuno su zaslužili pobedu u derbiju 7.kola i dosadašnjeg dela šampionata,a jedan od najboljih na terenu bio je i makedonski reprezentativac Mario Đurovski.

Vezni fudbaler "Vojvodine" postigao je i prvi gol na utakmici sa 11 metara. Mnogi su primetili da je prilikom tog penala vođen i razgovor između golmana Partizana i fudbalera "Voše". Tajnu je otkrio upravo strelac:

"Stojke je vrhunski golman, ali on kod penala uvek provocira. Pokušao je i sada to da uradi, ali nisam naseo. Bilo je peckanja i prozivki, ali mi smo dugogodišnji prijatelji. Rekao mi je kada sam se pripremao za udarac "Znam gde ćeš", i to čak ponovio par puta. Nadmudrio sam ga i onda upitao "gde češ ti?"

Interesantno je da je ovo prvi penal koji je Mario Đurovski izveo u dresu Vojvodine za koju igra već tri sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu