Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.10.2010.

21:07

Stojković: Partizan potez karijere

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković izjavio je za ‘Novosti’ da mu je prelezak u Partizan najbolji potez karijere.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Stojković nakon odličnih odbrana na Svetskom prvenstvu stigao u Partizan gde je u Ligi šampiona potvrdio kvalitet.

“Dolazak među crno-bele je, već sad mi se čini, potez karijere”, rekao je reprezentativni golman.

Opšti je utisak da je Stojković u prva dva kola Lige šampiona, protiv Šahtjora i Arsenala bio najbolji pojedinac u Partizanu, a čak ga je i Arsen Venger pohvalio.

“Pohvalama ne pridajem mnogo značaja, pa i ako dolaze od Vengera. Meni je bitno što sam tim odbranama dobio dodatno na samopouzdanju, a što bolje budem branio, biće dobro i meni i Partizanu. Ambijent kakav je bio na utakmici se zaista retko viđa.

Postoje teški mečevi, naporni, koje jedva čekaš da prođu. A postoje i oni, kakav je bio sa Arsenalom, za koje bih voleo da traju danima, da se nikad ne završe. Takvo je bilo uživanje igrati u onakvoj atmosferi.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu