Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.09.2010.

16:05

AS: "Rad je sada važniji od LŠ"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio da je ekipi naredna utakmica protiv Rada važnija od takmičenja u Ligi šampiona, koje počinje sledeće nedelje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Očekujem da u subotu bude dobra utakmica protiv Rada. To je ekipa koja želi da se nadigrava, ima mnogo mladih fudbalera i izuzetno je poštujem. Ovaj meč nam je važan jer želimo da napravimo dobru atmosferu pred početak Lige šampiona", izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan je u prva tri kola osvojio maksimalnih devet bodova, a sledeće srede 'crno-beli' gostuju u Donjecku protiv ukrajinskog Šahtjora.

"Ovih dana se sve češće se pominje Šahtjor, ali moji igrači moraju da razmišljaju samo o prvoj sledećoj utakmici. Zadatak trenera je da razmišlja o svim utakmicama koje dolaze. Već sada znam kako ćemo se spremiti za naredne tri utakmice", istakao je Stanojević.

Šef stručnog štaba Partizana dodao je i da je evidentan pomak u radu Portugalca Almamija Moreire.

"Ima pomaka u odnosu Morerire prema ostatku tima. Na jučerašnjem treningu je bio odličan, ali je na kraju osetio bol u nozi. Ipak, i danas je radio sa loptom. Jedva čekam da se vrati, svaki igrač nam je potreban", naveo je on.

Stanojević je rekao i da nije za to da Brazilac Kleo zaigra u reprezentaciji Srbije, iako smatra da je taj igrač jedan od najzaslužnijih za plasman Partizana u Ligu šampiona.

"Ne treba da objašnjavam koliko on znači ovoj ekipi... Ma držao bih njegovu sliku na zidu da je gledam svaki dan. On je fantastična ličnost i veliki profesionalac. Ipak, nisam za to da bilo koji stranac, ne samo Kleo, igra za reprezentaciju iako sam siguran da on može da pomogne ekipi", objasnio je Stanojević.

Trener Partizana na subotnjoj utakmici protiv Rada možda neće moći da računa na napadača Ivicu Ilieva koji oseća bol u listu, dok bi za 'crno-bele' mogao da debituje mladi štoper Stefan Savić.

Utakmica četvrtog kola Super lige Partizan - Rad igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu