Nova vest
Fudbal

Petak, 03.09.2010.

18:48

Alegri zadovoljan pojačanjima

Trener Milana Masimilijano Alegri zadovoljan je pojačanjima u letnjem prelaznom roku za šta se zahvalio i predsedniku Silviju Berluskoniju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Uprava Milana je prošle nedelje ostvarila dva velika transfera. Na San Siro došli su napadač Barselone Zlatan Ibrahimović i fudbaler Mančester sitija Robinjo.

"Oduševljen sam dolaskom Ibrahimovića. Takođe, nisam ni očekivao da će naš tim pojačati igrač kakav je Robinjo. To je veoma lep poklon predsednika Berluskonija i duboko iz srca mu zahvaljujem na tome", rekao je Alegri.

Milan je prošle nedelje pobedom na Lećeom od 4:0 počeo takmičenje u domaćem šampionatu, a Alegri veruje da će nova pojačanja omogućiti timu da ravnopravno igra sa svim ekipama, uključujući i utakmice u Ligi šampiona.

"Imamo jedan od najkvalitetnijih timova u Evropi. Moramo da idemo do kraja i finalne utakmice (Lige šampiona) na Vembliju", rekao je Alegri, koji je letos na klupi "rosonera" zamenio Brazilca Leonarda.

Pored Ibrahimovića i Robinja, ovoga leta u MIlan su stigli Marko Amelija, Kevin Prins Boateng, Sokratis Papastatopulos i Mario Jepes. Tim su napustili Klas-Jan Huntelar i Marko Borijelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve