Nova vest
Fudbal

Petak, 13.08.2010.

17:57

JSL: Počinje sezona 2010/2011

U subotu počinje peti šampionat Srbije u fudbalu, Jelen Superliga, a treći put uzastopno titulu će braniti Partizan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Novu sezonu šampion će početi pred svojim navijačima poriv debitanta u takmičenju Inđije od 19.30h, a pre toga se igraju četiri meča.

Glavni, verovatno i jedini rival “crno-belima” biće Crvena zvezda koja će od 17.30h gostovati Smederevu. Od ekipa koje mi mogle da iznenade šampiona u konkurenciji su samo Vojvodina i OFK Beograd, ali će se njihova sezona verovatno svesti na borbu za plasman u LE.

Vojvodina, koja je u četvrtak ostala bez svog kapiten, najboljeg igrača i strelca Dragana Mrđe, sezonu počinje u nedelju kada dočekuje Jagodinu od 17.30h.

“Romantičari” su već odigrali četiri takmičarska meča ovoga leta, posle relativno pozitivne episode u kvalifikacijama za Ligu Evrope, mladi tim sa Karaburme se okreće odbrani treće pozicije, a prvi rival mu je Metalac koji će gostovati na “Omladinskom stadionu”.

Ostele ekipe će se pre svega konecntrisati na borbu za opstanak u elitnom društvu srpskog klupskog fudbala, a pored Inđije novajlija u ligi je i užička Sloboda.

Opširnije o timovima u novoj sezoni, očekivanjima glavnih favorita i rezultatima prelaznog roka opširnije u našoj rubrici teme.

Parovi prvog kola Jelen Super lige:
17.30h OFK Beograd - Metalac
17.30h Borac - Javor
17.30h Spartak - BSK
17.30h Smederevo - Crvena zvezda
19.30h Partizan - Inđija

Nedelja:
17.30h Hajduk - Sloboda
17.30h Vojvodina - Jagodina
17.30h Rad - Čukarički

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve