Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.08.2010.

18:48

Dujković: "Uveren u pobedu"

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme u Beogradu za meč sa Slovačkom u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2011. godine.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Izabranici Ratomira Dujkovića obaviće dva treninga u glavnom gradu Srbije, a potom u ponedeljak u 20 časova putuju u Slovačku.

Protivnik našeg tima je prvoplasirana ekipa u grupi sa deset bodova, slede Hrvatska i Srbija sa po šest bodova.




"Zadovoljan sam činjenicom da u prvim razgovorima sa svim igračima čujem da pričaju samo o pobedi u Slovačkoj, a jako je važno da su oni u glavama tako postavili stvari u ovom trenutku. Slovaci su u maloj prednosti zbog činjenice da su već počeli prvenstvo, ipak, ne bih stavljao akcenat na toj činjenici. Ubeđen sam da ćemo ostvariti pobedu nad Slovacima u gostima"
, rekao je selektor Ratomir Dujković. 



Nemanja Matić vraća se u Slovačku, gde je igrao za Košice.

"Nisam igrao protiv Slovaka u Novom Sadu zbog povrede. Samo sam gledao utakmicu i zapamtio da su na srećno pobedili. Nismo blistali, to je činjenica, ali nisu ni oni zaslužili tri boda. Sada je vreme da vratimo dug", rekao je vezista Čelzija. 



Marko Milinković, takođe igrač Košica, ima najbolji uvid u vrednosti slovačke selekcije.

"Mislim da smo bolji od Slovaka, žao mi je samo što se to nije potvrdilo još u prvoj utakmici, u Novom Sadu. Činjenica da uoči revanša pričamo samo o pobedi govori mi da je tim rešen da dokaže kvalitet, a u toj situaciji ne treba da se bojimo nikoga", naglasio je Milinković. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve