Nova vest
Fudbal

Subota, 07.08.2010.

22:04

Jovanović: "Sanjamo Ligu šampiona"

Fudbaler Partizanama Marko Jovanović rekao je da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe kako bi se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Štoper ’crno-belih’ je optimista pred mečeve sa belgijskim prvakom Anderlehtom.

Jovanović kaže za 'Večernje novosti' da se nada da će posle sedam godina ponovo doneti najelitnije evropsko klupsko takmičenje u Humsku.

„Od te 2003. godine do danas stalno sam zamišljao kako u dresu Partizan igram u Ligi šampiona. Evo, još 180 minuta deli sve nas od tog sna. Znam, nismo favoriti, Anderleht je u prednosti, ali ogromna želja i “grobari” su na našoj strani. Siguran sam da imamo šansu! Nećemo se uplašiti važnosti meča“, rekao je Jovanović.

UEFA je prošle sezone odlučila da se i u plej-ofu za Ligu šampiona pred početak utakmice intonira himna ovog elitnog takmičenja i zatrese “mušema” na centru.

„Osetićemo taj trenutak koji podseća na najjače evropsko klupsko takmičenje. Priznajem, jedva čekam, jer sam siguran da će nam i to dodatno ubrzati adrenalin, da će nam podstaknuti želju, da će nas naterati da damo “200 odsto” da pobedimo Anderleht. A, sa trijumfom u Beogradu, bilo kojim, značajno bi nam skočile šanse u revanšu“, kaže Jovanović.

Partizan će u prvom meču ugostiti Anderleht na stadionu u Humskoj, dok se revanš igra u Briselu.

„Da bismo prošli Anderleht moramo da budemo za 150 odsto bolji nego što smo bili protiv Pjunika i Helsinkija. Imamo još deset dana do prvog duela sa Belgijancima, verujem da će se kockice složiti, da ćemo utakmicu dočekati potpuno spremni“, izjavio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve