Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.07.2010.

18:45

Maradona spreman da ostane selektor

Dijego Maradona će i dalje voditi fudbalsku reprezentaciju Argentine, ali samo pod uslovom da uz njega bude angažovan i celokupan stučni štab 'gaučosa'.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

"Nastaviću da radim kao selektor, ali samo sa ljudima sa kojima sam i do sada sarađivao", rekao je Maradona.

Maradona je naglasio da odluka o njegovom daljem angažmanu na klupi ’gaučosa’ zavisi od ishoda sastanka koji je za sledeću nedelju sazvao predsednik Argentinske fudbalske federacije (AFA), Hulio Grondona.

"Sve zaviosi od toga da li će Grondona prihvatiti moje zahteve", rekao je Maradona.

On je istakao da ne postoji nikakva šansa da ostane na toj funkciji ukoliko otkaz dobiju, ne samo njegovi sadašnji pomoćnici Alehandro Makuso i Ektor Enrike, već i maser reprezentacije.

Maradona je dodao da više ne želi da se seća teškog poraza protiv Nemačke (4:0) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Nismo zaslužili da na taj način budemo eliminisani sa Mundijala, s obzirom da smo dobro radili", rekao je Maradona.

Argentinu očekuju dva prijateljska meča - protiv Irske 11. avgusta u Dablinu i protiv Španije 7. septembra u Buenos Airesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu