Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2010.

21:44

Krstajić tek za revanš?

Posle pregleda neizvesno je da li će kapiten Partizana Mladen Krstajić moći da igra prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Krstajić se povredio u revanš meču sa Pjunikom, a konačna procena lekara biće poznata u ponedeljak.

Pored Krstajića za prvi meč protiv finskog šampiona pod znakom pitanja je i Uganđanin Kizito, koji ima problem sa povredom prednje lože.

Posle obavljenog pregleda i snimanja zadnje lože, lekar Partizana doktor Sead Malićević, nije se upuštao u procenu da li će Mladen Krstajić moći u sredu da istrči na teren u Humskoj 1. Povreda koju je iskusni defanzivac zadobio u Jerevanu nije teže prirode, ali je razmak između utakmica takav da i oni lakši problemi zadaju glavobolje. Zato će se tek dva dana uoči prvog meča sa Helsinkijem, pouzdano znati da li će Krstajić predvoditi tim u Beogradu.

Mladen ima istegnuće mišića zadnje lože, što nije ništa dramatično, jedna je od lakših povreda u pitanju. Ona ipak zahteva da u narednih sedam do deset dana radi smanjenim intenzitetom. Kako je povreda zapala u nezgodno vreme, u ponedeljak ćemo napraviti novu procenu i znaćemo da li će Krstajić moći da zaigra u prvom meču protiv Helsinkija“, rekao je Malićević, „Što se tiče revanša, Mladen bi trebalo da bude 100 odsto spreman“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve