Nova vest
Fudbal

Petak, 16.07.2010.

19:50

Miralem Sulejmani ponovo povređen

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani povredio je zadnju ložu i zbog toga nije otputovao sa Ajaksom u Portugal na prijateljsku utakmicu sa Portom.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Tim iz Amsterdama je saopštio da je Sulejmani levu nogu povredio u četvrtak, na prijateljskoj utakmici sa amaterskim timom Horsta.

Srpski internacionalac će zbog toga ostati u Amsterdamu kako bi se detaljnim lekarskim pregledima utvrdjila ozbiljnost povrede 21-godišnjeg fudbalera.

Sulejmani je na nedavnoj pripremnoj utakmici Ajaksa sa Al Ahlijem postigao jedini gol na utakmici i nagovestio da bi ove sezone mogao da opravda poverenje uprave holandskog kluba, koja ga je 2008. godine angažovala za rekordnih 16,25 miliona evra.

Međutim povremeni srpski reprezentativac u protekle dve sezone nije uspeo da se ustali u prvom timu, što zbog povreda, što zbog nedovoljne pripremjenosti zbog čega je nekoliko puta kritikovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu