Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2010.

10:01

Emil Miljković menja Diaru?

Novi špic Partizana mogao bi da bude napadač slovenačke Nafte, Emil Miljković, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Miljković ima 22 godine i visok je 178cm i mogao bi da bude zamena za Lamina Diaru koji izvesno napušta klub.

Miljković bi u Partizan došao kao slobodan igrač pošto je mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine istekao ugovor sa ekipom iz Lendave.

Miljković je prošle godine odigrao 33 meča za ekipu Nebojše Vučićevića, postigavši sedam golova.

Za mladu reprezentaciju BiH igrao je četiri puta.

Diara na pozajmici u Al Šababu?

Prvotimac Partizana Lamin Diara po svemu sudeći karijeru ipak neće nastaviti u Turskoj, već u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

’Crno-beli’, po ko zna koji put, nisu bili zadovoljni ponudom Gacijantepa, ali je u međuvremenu došla dobra ponuda Al Šababa.

Klub iz Dubaija bi želeo da dovede Diaru na pozajmicu do kraja sledeće sezone, za šta bi Partizanu bilo isplaćeno 1.150.000 evra.

Kako se navodi, uprava Partizana je zadovoljna ponudom, kao i sam Diara, tako da bi uskoro moglo da dođe i do konačnog dogovora.

U međuvremenu, treninzima se priključio i Ivan Stevanović, koji je došao na pozajmicu iz Sošoa, dok se povratak Klea očekuje u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve