Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.06.2010.

15:37

Podignuta optužnica protiv Džajića

Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu Dragana Džajića zbog zloupotrebe službenog položaja i prisvajanja dela novca od transfera fudbalera u strane klubove.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Optužnicom su, pored Džajića, obuhvaćeni i bivši funkcioneri FK Crvena zvezda Vladimir Cvetković i Miloš Marinković, kao i fudbalski menadžer Ranko Stojić.

U saopštenju se ne precizira novčani iznos za koji se sumnja da su optuženi prisvojili, a ne navode se ni imena oštećenih fudbalera. Optužnica je formalno podignuta 15. juna.

Protiv Džajića, Cvetkovića i Marinkovića, kao i Stojića, istraga je bila sprovedena zbog sumnje da su od prodaje fudbalera tog kluba Gorana Drulića, Zorana Njeguša, Perice Ognjenovića, Nemanje Vidića i Ivana Dudića protivpravno prisvojili više milionske novčane iznose u evrima, dolarima i markama.

Opširnije na info strani našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve