Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.06.2010.

09:43

Lekić i Ninkov na izlaznim vratima

Čelnici FK Crvena zvezda usaglasili su sve uslove sa predstavnicima španskog Rasinga oko prelaska Dejana Lekića u taj španski klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznaje B92, ostalo je da se dogovore samo detalji, ali će u okviru ovog transfera vrednog najmanje 3 miliona evra biti i zaostali dug iz transfera Nikole Žigića u Rasing.

Potpisivanje ugovora očekuje se tokom nedelje. Pavle Ninkov je blizu odlaska u Anderleht, ali se u trku za desnog beka Beograđana uključio i Šahtjor, čiji kapiten Darijo Srna možda odlazi u Čelsi.

Pregovori sa Ognjenom Koromanom o povratku na Marakanu počinju sledeće nedelje, kao i sa Nikolom Lazetićem o produžetku ugovora.

‘Crveno-beli’ su postigli dogovor i sa mladim Vujadinom Savićem oko višegodišnjeg produžetka ugovora, dok sledeće nedelje stiže i mladi Vešović dosadašnji fudbaler Budućnosti.

Konačno, kako nezvanično saznajemo, ‘crveno-beli’ pregovaraju i sa jednim bivšim reprezentativcem naše zemlje, koji želi da se vrati domaći fudbal posle nekoliko godina igranja u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve