Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.06.2010.

23:33

Partizan: Četvorica prekobrojnih

Fudbalski klub Partizan sastavio je spisak igrača na koje se u Humskoj više ne računa ni u jednoj opciji.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Na spisku prekobrojnih, pored golmana Darka Božovića, kome je istekao ugovor nalaze se još četvorica prvotimaca – Brana Ilić, Vašington Da Silva, Radenko Kamberović, kao i čuvar mreže Aleksandar Radosavljević.

Prema pisanju ’Sporta’, oni sigurno neće nastaviti karijeru u Partizanu, pošto se na njih više ne računa i slobodno mogu da traže novi klub.

Međutim, situacija još uvek nije jasna kada su u pitanju Miloš Bogunović i Aleksandar Mijić. Nih dvojica će, navodno, morati da sačekaju kraj prelaznog roka, a njihova sudbina najviše zavisi od poslovanja kluba iz Humske. Trenutna situacija je takva da imaju podjednake šanse da ostanu u Partizanu ili da promene sredinu.

Najnoviji rezovi u Partizanu su urađeni planski, kako bi klub u narednom periodu mogao da obezbedi adekvatna pojačanja za sledeću sezonu.

’Sport’ je preneo i informaciju da je uprava aktuelnog prvaka Srbije već počela da pregovara sa igračina na koje se više ne računa i njihovim agentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve