Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.05.2010.

13:51

Lane: Reputaciju smo sami zaradili

Milan Jovanović, u narodu poznatiji kao Lane, odavno je našem auditorijumu jedan od najdražih domaćih igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle četiri sezone u Vojvodini, u kojoj je započeo karijeru, Lane je zabeležio nekoliko slabih sezona u Šahtjoru iz Donjecka i moskovskoj lokomotivi, pre nego što je 2006. prešao u Standard iz Liježa, gde je brzo postao miljenik navijača. Posle četiri sezone, 116 odigranih mečeva i 52 gola, "zmija", kako su ga zvali navijači belgijskog tima, ovoga leta prešao je u veliki Liverpul.

Za B92 Lane je pričao o kompaktnosti sastava za Svetsko prvenstvo, utiscima o protivnicima, kao i odnosu sa prijateljima iz tima i mnogim drugim drugim "gorućim" pitanjima...

-Krećemo od razlike između igranja za klub i za reprezentaciju?

„ Moram priznati da je u poslednje vreme stvarno zadovoljstvo biti član reprezentacije, verovatno da je to i zbog dobrih rezultata, ali i neke blage euforije koja se oseća u vazduhu zbog uspeha u kvalifikacijama. Mislim da nam prija druženje i da na najbolji mogući način afirmišemo sve pozitivne stvari koje iz fudbala možemo da iscrpimo. Jedino što mogu da konstatujem je da mi je jako drago što sam deo ovog tima, nadam se uspešnog“.

Kompletan intervju Milana Jovanovića i ostalih srpskih reprezentativaca možete pročitati na našem specijalu Afrički lavovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu