Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.05.2010.

15:54

Bajern i Junajted najbliži Krasiću

Finalista Lige Šampiona Bajern iz Minhena i Mančester Junajted, bore se za potpis srpskog reprezentativca Miloša Krasića koji nastupa za CSKA.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Kako portal “Goal.com” prenosi, za krilnog igrača su takođe zainteresovani i Liverpul, Barselona, Real Madrid i Milan, a ruski klub za Krasića traži oko 17.5 miliona evra. “Istina je da Miloša traže najveći evropski klubovi. U ovom momentu Bajern je prvi izbor, dok je Junajted na drugom mestu”, rekao je Krasićev menadžer, Dejan Joksimović.

Joksimović je otkrio kako je Bajern pokazao ozbiljno interesovanje da Krasić zameni Franka Riberija, koji bi trebalo da promeni sredinu ovog leta, ali da bi srpski reprezentativac najviše želeo da igra na “Old Trafordu”, zbog čega je zimus i odbio ponudu Mančester Sitija.

Tim koji je pokazao najveće interesovanje je Bajern Minhen. Mančester Junajted je takođe bio zainteresovan tokom sezone, a Krasić sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je odbio Mančester Siti, rekavši mi da želi da pređe u klub sa većom tradicijom, a Junajted je upravo takav klub ”, rekao je Joksimović.

Agent je potvrdio da će njegov klijent promeniti klub tek posle Svetskog Prvenstva, pošto se u CSKA nadaju da će cena njihove zvezde porasti tokom Mundijala. Joksimović je dodao da Bajern ima prednost u pregovorima zahvaljujući prisustvu “Krasićevog najboljeg prijatelja” i glavnog ‘krivca’ za eliminaciju Junajteda iz Lige Šampiona – Ivice Olića.

Krasić ne govori engleski jezik i njegov najbolji prijatelj iz perioda dok su igrali zajedno u CSKA, Ivica Olić, pomogao bi mu da se snađe u Nemačkoj, ali to sve zavisi od Franka Riberija. Takođe, čuo sam da postoji interes od strane Liverpula, Barselona, Real Madrida i Milana, ali me niko nije kontaktirao do sada”, rekao je Joksimović.

Krasić je rekao klubu da želi da promeni klub, ali oni žele da se kockaju sa njegovom cenom koja bi trebalo da poraste na Svetskom Prvenstvu. Trenutno, mogu da vam kažem da on košta 17.5 miliona evra”, dodao je Krasićev agent.

Krasić je tokom 2009. godine postigao 13 golova na 40 nastupa za CSKA, koji je takmičenje u Premijer ligi Rusije završio na petom mestu. Njegov sjajan udarac u remiju sa Junajtedom na “Old Trafordu” (3:3) bio je najlepši detalj meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve