Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.05.2010.

13:09

Nemci bez Adlera u Južnoj Africi

Golman fudbalske reprezentacije Nemačke Rene Adler neće moći da igra na Svetskom prvenstvu u junu, zbog toga što mora na operaciju rebara.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Selektor Nemačke Joahim Lev rekao je da je obavešten da 26-godišnji golman Bajera iz Leverkuzena neće moći da putuje u Južnu Afriku. "Naravno da nam je jako žao što Rene mora da ide na operaciju i da će zbog toga propustiti Svetsko prvenstvo", rekao je Lev. Adleru je prošlog meseca polomljeno rebro.

Lev je tokom istog dana ostao i bez Simona Rolfsa, veznog igrača Bajera iz Leverkuzena, koji će Mundijal propustiti zbog povrede kolena.

Izostanaka Rolfsa nije toliko veliki problem zbog ozbiljne konkurencije na sredini terena, ali bi golman mogao da bude najveća muka Leva. Do tragične smrti Roberta Enkea on i Adler bili su konkurenti za mesto među stativama, od jeseni 2009. godine branili su Adler i Manuel Nojer, golman Šalkea koji je u finišu sezone u lošoj formi.

Čini se da će na spisku biti Nojer i Tim Vize, golman Verdera, a treće ime za sada nije poznato.

Lev bi u četvrtak trebalo da objavi širi spisak od 30 igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu