Nova vest
Fudbal

Subota, 24.04.2010.

11:50

Juventus dovodi Filipa Đuričića?

Prema pisanju „Tutomerkata“, Juventus je zainteresovan da u svoje redove dovede mladog reprezentativca Srbije Filipa Đuričića.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

U planiranoj rekonstrukciji ekipe Juventusa narednog leta, posebna pažnja bi se obratila na budućnost ’stare dame’, a talentovani vezni igrač Herenvena bio bi jedna od glavnih meta. 18-godišnji Đuričić je igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, odakle je prešao u Olimpijakos da bi zatim, posle dvogodišnjeg nastupanja za Radnički iz Obrenovca u januaru došao u holandski klub.

Đuričić, koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, za Herenven je do sada odigrao devet mečeva, uz jedan postignuti gol.

Pored Đuričića, Juventus želi da dovede trio Novare, napadača Manuela Asiedua, i vezne igrače Nikolu Bjankija i Tomaza Privijerija.

Oni bi se pridružili 18-godišnjem centarforu Manuelu Fišnaleru, koji je prošle zime doveden iz Južnog Tirola, kao i 16-godišnjem štoperu Đurgardena, Karlosu Garsiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve