Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.04.2010.

22:24

Navijač Zvezde ranjen na 'Marakani'

Navijač Crvene zvezde, Igor Vrelić (21) zadobio je prostrelnu ranu u tuči na severnoj tribini 'Marakane', tokom utakmice protiv OFK Beograda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Do tuče je došlo u drugom poluvremenu na severnoj tribini. Mladić je zadobio teške telesne povrede, a u pitanju je prostrelna rana, sa leve strane trbuha. Naša ekipa je odmah sprovela reanimaciju, a potom smo mladića prebacili u Klinički centar. Operacija je u toku i povrede su vitalne, odnosno opasne po život", rekao je predsednik klinike Anlave Slobodan Ivanović.

U tuči na stadionu povređeno je još nekoliko osoba, a posle utakmice huligani su nastavili sa nasiljem. Grupa navijača Crvene zvezde oštetila je autobuse GSP-a na linijama 59 i 23.

Crvena zvezda je u polufinalu Kupa Srbije pobedila OFK Beograd sa 1:0, a gol je postigao Dejan Lekić u 87. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve