Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.04.2010.

20:42

Real na Barsu, Ronaldo na Mesija

U subotu na Santijago Bernabeu na programu je derbi Reala i Barselone, meč 31. kola Primere koji bi mogao da odluči novog prvaka Španije.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Osim toga, mediji se bave i dvobojom dvojice, po mišljenju većine, najboljih fudbalera sveta – Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. “Viši sam i širi od njega”, našalio se Portugalac na konferenciji za medije, “Svi govore o Mesiju, ali mi nismo jedini ljudi koji će igrati, to nije individualni duel. Nas dvojica smo veoma drugačiji”.

“Mesi ne igra sam, njegovi saigrači takođe imaju zasluge za sve. Oni koji razumeju fudbal znaju o čemu govorim. Mislim da Mesi igra sjajno ove sezone, daje mnogo golova, među najboljima je trenutno i uvek će biti”, dodao je Ronaldo.

Portugalac vedro gleda na budućnost u ‘kraljevskom’ klubu.

“Mislim da mi dobro ide u prvoj godini u Španiji i uveren sam da ću i ja narednih godina ovde biti među najboljima”.

Barsa i Real posle 30 kola imaju po 77 bodova, a ‘el klasiko’ se igra u subotu.

“Biće to odlična utakmica, pogotovo jer imamo isti broj bodova. Siguran sam da ćemo pobediti, ali pre bih izabrao poraz u derbiju uz titulu šampiona, nego obrnuto”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu