Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.04.2010.

20:44

Partizan odlaže duel sa Jagodinom

Fudbalski klub Partizan tražiće odlaganje utakmice 23. kola Jelen Superlige Srbije u kojoj ’crno-beli’ igraju protiv Jagodine.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Portparol fudbalskog kluba Partizan Marko Vjetrović, saopštio je u utorak da će ’crno-beli’ zatražiti od Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige Srbije, da se meč 23. kola između Jagodine i Partizana, koji je zakazan za nedelju, 11. aprila u 16.00h časova - odloži.

Vjetrović je kao glavni razlog za takav zahtev naveo kasni povratak šestorice prvotimaca Partizana i nemogućnost njihove brze adaptacije po povratku iz Japana (Marko Lomić, Vojislav Stanković, Radosav Petrović, Nemanja Tomić, Aleksandar Davidov i Ljubomir Fejsa).

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača nacionalne lige u sredu u Osaki igra prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Japana.

Svesni smo zgusnutog rasporeda, ali šestorica naših igrača iz prvog sastava, neće imati mogućnost da se adekvatno pripreme za duel sa Jagodinom, pa smo zbog toga primorani da tražimo odlaganje meča“, rekao je je portparol ’crno-belih’.

Reprezentacija je iz Beograda putovala do Osake čitavih 11 sati, a vremenska razlika u odnosnu na centralnoevropsko vreme je sedam sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve