Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.04.2010.

19:53

Srpski 'Orlovi' stigli u Japan

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača nacionalne Jelen Superlige, doputovala je posle petnaestočasovnog leta u Japan.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Srpski ‘Orlovi’ će u Osaki 7. aprila odigrati prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom domaćina. Selekciju Srbije će u Japanu predvoditi trener Javora iz Ivanjice Radovan Čurčić, a očekuje se da će Japancima suprotstaviti Brkić, Ninkov, Lomić, Vilotić, Stanković, Fejsa, Petrović, Tomić, Davidov, Lekić i Mrdja.

"Ovo nije mala stvar, igramo jednu zvaničnu utakmicu, a selekcija Srbije treba da se predstavi u jednom pravom svetlu i da pokaže da su ti igrači naši najbolji iz naše Jelen Superlige. Imamo puno obaveza i odgovornosti i sigurno ćemo dati sve od sebe, a videćemo šta ćemo uraditi i kako će to izgledati na utakmici. Siguran sam da će svaki od momaka, kao i stručni štab dati sve od sebe", rekao je Čurčić posle prvog treninga koji je reprezentacija Srbije odradila u ponedeljak uveče u Osaki.

Prijateljska utakmica između selekcija Srbije i Japana na programu je u sredu u Osaki od 12.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu