Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.03.2010.

15:23

Dostanić: "Velika uloga navijača"

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Smedereva u 20. kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iza „crveno-belih“ su tri burna dana u kome su poraženi od Metalca, a potom i promenili trenera. Umesto Vladimira Petrovića došao je Ratko Dostanić. „Ne smemo da potcenimo protivnika, obzirom da se radi o iskusnoj ekipi, koja pravi dobre rezultate, tako da prema njima i pripremamo taktiku za meč. Ono što treba istaći je da će naši navijači imati ulogu 12. igrača i da nam je njihova pomoć neophodna“, rekao je Dostanić.

Novi-stari trener „crveno-belih“ neće moći da računa na trojicu igrača za susret sa Smederevom.

„Nećemo moći da računamo na Ignjatijevića, Đorđevića i Mugošu zbog parnih žutnih kartona, dok su Lazetić i Ninkov pod znakom pitanja zbog povreda. Nadamo se da ćemo moći da računamo na njih dvojicu, ali to čemo znati posle današnjeg treninga“, istakao je Dostanić.

Pavle Ninkov je zaradio blaže istegnuće ligamenata protiv Metalca, ali je rekao da se nada da će biti spreman za Smederevo posle pregleda kod doktora.

„Ne možemo da kažemo da poraz od Metalca nije ostavio uticaj na nas, obzirom da nismo očekivali taj rezultat. Ta utakmica je sada iza nas i okrećemo se Smederevu, gde ćemo ići po nova tri boda. Očekujemo tešku utakmicu, ali moramo da smognemo snage od starta da pobedimo“, rekao je Ninkov.

Utakmica 20. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene zvezde i Smedereva počinje u sredu u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu