Nova vest
Fudbal

Subota, 20.03.2010.

18:22

Petrović: "Nije smak sveta"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da poraz njegove ekipe na gostovanju kod Metalca u Kragujevcu ne mora da ima katastrofalne posledice.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nije smak sveta. Prvenstvo je dugo i biće tu još poraza i pobeda", smireno je rekao Petrović posle poraza od 1:2 u 19. kolu Super lige. Zvezda je utakmicu izgubila pošto je primila gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Samo četiri minuta ranije je, medjutim, postigla svoj jedini gol i sa penala stigla do izjednačenja.

"Jako interesantna utakmica. Nismo uspeli da rešimo njihovu igru u odbrani, a pošto nam bod ništa nije značio posle smo se mnogo otvorili što je domaćin iskoristio", ocenio je trener Zvezde.

Trener Metalca Nenad Milovanović kazao je da mu je izuzetno drago zbog velike pobede nad Zvezdom, ali je ostao pri stavu da se njegova ekipa bori za opstanak u Super ligi, bez obzira na pobede u sva četiri meča prolećnog dela sezone.

"Dok ne prođemo kotu od 35 bodova nismo sigurni. U našem prvenstvu stvari brzo mogu da se okrenu", kazao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu