Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.02.2010.

13:15

Još jedan talenat napustio Zvezdu?

Još jedan talentovani fudbaler koji je ponikao u Crvenoj zvezdi Jevrem Kosnić pre vremena je napustio beogradski klub i trenira sa milanskim Interom.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

"Od početka avgusta prošle godine sam u Interu. Pošto su stipendije kasnile nekoliko meseci moj otac je uspeo da dobije ispisnicu iz Crvene zvezde. Slavni milanski klub je bio uporan da dođem i ja sam već više od pola godine u pogonu kluba iz Milana“, izjavio je Jevrem Kosnić za Sport.

Kosnić još nije potpisao ugovor sa Inter jer ga koči dobijanje radne dozvole. Talentovani fudbaler trenira sa drugim timom Intera.

“Za pola godine četiri puta sam radio sa prvim timom Intera. U Murinja sam gledao kao u sveca. Nedavno sam se vratio sa priprema drugog tima Intera iz Dubaija“, izjavio je Kosnić.

Kosnić je izjavio da se uvek raduje susretima sa Dejanom Stankovićem u kampu Intera.

“Deki je fudbalski Bog. Uvek sa mnom popriča o svemu. Bodri me, savetuje i svaki savet mu je na mestu. Kada se sve to ima na umu, onda i ne čudi što je Stanković jedan od najboljih igrača naše reprezentacije i od njega može mnogo da se nauči“, istakao je Kosnić.

Jevrem Kosnić je od svoje osme godine trenirao u Crvenoj zvezdi i uvek je igrao na poziciji zadnjeg veznog.

“Mesto zadnjeg veznog mi najviše odgovara. I selektor Branko Vukašinović me forsira na toj poziciji. Naravno, trudim se da na terenu pružam maksimum, kako bih bio redovan član reprezentacije“, zaključio je Kosnć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve