Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2010.

18:46

Poraz Zvezde od Matersburga

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Matersburga minimalnim rezultatom u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini strelac na meču bio je Tomas Salamon u petom minutu, koji se najbolje snašao u šesnaestercu posle kornera. Utakmica je prekinuta deset minuta pre kraja zbog nestanka struje usled velikog nevremena. Matersburg je sedmoplasirana ekipa austrijskog prvenstva. Ekipa Vladimira Petrovića u ponedeljak uveče doputovala je u Tursku gde će odigrati još tri kontrolne utakmice.

Crvena zvezda nastupila je u sledećem sastavu: Stamenković, Mikić, Vilotić, Savić, Ignjatijević, Savio, Nikolić, Lazetić, Kadu, Trifunović, Lekić. U drugom poluvremenu igrali su: Bajković, B. Đorđević, Lazović, Reljić, Isah, Jevtić, Perović, Bogdanović.

Vladimir Petrović je zbog bolova u stomaku Ninkova i lakše povrede Slavoljuba Đorđevića meč počeo sa mladim Savićem na štoperu i Mikićem u ulozi desnog beka. Debitovao je i novajlija Trifunović na mestu levog krila ili levog (drugog) špica, dok je Lazetić igrao po desnoj strani.

U ponedeljak, 8. februara „crveno-beli“ igraju sa Hirošimom, koju je u utorak pobedio Partizan, 13. februara lideri jesenjeg dela šampionata odmeriće snage sa bugarskim Liteksom, a dan kasnije igraće sa poljskim Lehom iz Poznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve