Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.01.2010.

13:55

Džerard razmišlja o odlasku?

Fudbaleri Liverpula ove sezone nemaju preteranog razloga za slavlje pošto su eliminisani iz Lige šampiona i iz oba nacionalna kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Da stvari budu još gore, postoji realna opasnost da klub sa 'Enfilda' takmičenje u Premijer ligi ne završi među prva četiri tima, što bi ih naredne sezone koštalo učešća u Ligi šampiona. To je pokrenulo nove spekulacije oko potencijalnog transfera kapitena Liverpula i ljubimca navijača Stivena Džerarda, koji bi navodno mogao da napusti 'crvene' u potrazi za novim trofejima.

Džerard, koji je trenutno povređen i ne igra, posle novog neuspeha protiv Stouka (1:1), navodno, ponovo razmišlja da li da ostane u klubu, uz nadu da će naredna sezona biti uspešnija ili da u letnjem prelaznom roku napravi transfer vredan 40 miliona funti.

Mediji tvrde da madridski Real i Mančester siti pomno prate situaciju na 'Enfildu' i da su spremni da odmah reaguju ukoliko zvezda Liverpula odluči da napusti taj klub. Što se Džerarda tiče on se nalazi u sličnoj situaciji kao i pre šest godina, kada je bio na korak od prelaska u Čelsi, u vreme kada je 'crvene' vodio Žerar Ulije.

Međutim, on je tada ipak odlučio da ostane u klubu, a Francuza je na klupi nasledio Španac Rafa Benites, koji je već u prvoj sezoni osvojio Ligu šampiona.

Mediji su, takođe, pisali i o navodnom sukobu kapitena i pomoćnog trenera Mauricija Pelegrina, oko Džerardove povrede, zbog koje je on zamenjen na utakmici FA kupa protiv Redinga(1:2), ali je Liverpul to demantovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve