Nova vest
Fudbal

Petak, 15.01.2010.

21:09

Saša Ilić ponovo u Partizanu

Bivši kapiten Partizana Saša Ilić ponovo će nositi ’crno-beli’ dres, pošto je od petka postao slobodan igrač, pišu ’Večernje novosti’.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Ilić je u petak sporazumno raskinuo ugovor sa Salcburgom, tako da više ne postoje prepreke da se ljubimac publike u Humskoj 1 vrati u svoj matični klub. Očekuje se da Ilić već početkom naredne nedelje i zvanično potpiše ugovor sa Partizanom, u kome bi, za sada, ostao do kraja sezone.

Na Ilićevom povratku u Partizan, posebno je insistirao trener Goran Stevanović, pogotovo pošto će 'crno-beli' ostati bez Adema Ljajića koji je prešao u Fiorentinu.

32-godišnji Ilić je karijeru počeo u Partizanu za koji je u periodu od 1996. do 2004. postigao preko 100 golova.

Posle polusezone u Selti, Ilić prelazi u Galatasaraj u kome uspešno igra dve sezone. U svom narednom klubu, Salcburgu, Ilić nije puno igrao, a pre godinu dana otišao je na pozajmicu u Larisu u kojoj je igrao do leta.

Za reprezentaciju, Ilić je igrao 46 puta uz šest postignutih golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu