Nova vest
Fudbal

Petak, 15.01.2010.

13:38

Kvins Park ponovo traži trenera

Engleski drugoligaš Kvins Park Rendžers ponovo traži novog trenera i to čini deseti put za nešto više od dve godine.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

U petak je Kvins Park napustio trener Pol Hart, koji je ekipu iz Londona predvodio na samo pet utakmica. Klub nije saopštio razloge zbog kojih je Hart napustio funkciju trenera, ali su mediji prethodno spekulisali da se on nije slagao sa igračima. Dejli Telegraf je objavio da se Hart sukobio sa Adelom Tarabtom, koji u toj ekipi igra na pozajmici.

Hart je na klupi Kvins Parka, koji je delom vlasništvo bivšeg šefa Formula jedan tima Reno Flavija Brijatorea, zamenio Džima Magiltona. Funkciju trenera Magilton je prethodno napustio zbog optužbi da je udario jednog igrača.

Ekipu će privremeno predvoditi Mik Harford, koji je već bio i u toj ulozi, posle dolaska Brijatorea na čelo kluba 2007. godine. Kvins Park su u tom periodu predvodili i Džon Gregori, Luiđi De Kanio, Ijan Douvi, Paulo Souza i Geret Ajnsvort, koji dva puta bio postavljan za trenera.

Tim iz zapadnog Londona trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Druge lige. Pod vođstvom Harta, koji je do novembra predvodio premijerligaša Portsmut, Kvins Park je osvojio pet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve