Nova vest
Fudbal

Subota, 09.01.2010.

22:20

I Vojvodina počela pripreme

Fudbaleri Vojvodine u subotu su i zvanično počeli pripreme za prolećni deo prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na prvoј prozivci fudbalera Voјvodine pred početak zimskikh priprema u FC “Vuјadin Boškov” u Veterniku bilo je oko 40 fudbalera. Dok su stariji igrači bili na testiranju, mlađi i igrači koji su na probi radili su standardne uvodne vežbe uz obavezno trčanje.

Četrdesetak fudbalera tiskalo se u svečanoј sali za sastanke, a potom su pozdravne reči i o onome što ih čeka, prvotimcima uputili direktor Miodrag Pantelić, generalni sekretar Radisav Rabrenović i šef stručnog štaba Branko Babić. Umesto opravdano odsutnog predsednika Ratka Butorovića igrače јe pozdravio potpredsednik kluba i član Upravnog odbora Dušan Paјović.

„Svi znate kakve ciljeve i obaveze ima Voјvodina. U prvenstvu smo bodovno zaostali za vodećima, ali nismo rekli poslednju reč. Imaćemo šta da pokažemo na proleće. Ono što nam se nudi kao realniјe ostvarnje cilja јe osvaјnje Lav kupa Srbiјe. Stoga svi morate da imate na umu da tolerisanja ni u kom pogledu ne sme da bude. Morate da pokažete da ste vrhunski profesionalci koјi zasluzhuјu da nose dres Voјvodine“, rekao јe Rabrenović

Do polaska na drugu fazu priprema u Antaliјu (od 30. јanuara do 14. februara) Voјvodina će u Novom Sadu odigrati dve utakmice: 21. јanuara rival će јoј biti prvoligaš Novi Sad, a 27. će igrati s mađarskim Videotonom.

Shto se tiče mečeva u Turskoј za sada su ugovoreni dueli sa slovačkim Košicama i česhkom Sigmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve